Sugeng rawuh ing situs web kita!

PRODUK

TENTANG US

PROFIL COMPANY

    Aktuator Rotary

Shanghai Dunke Machinery Co, Ltd, didegaké ing taun 2004, ana ing tengah Kota Fengcheng, Distrik Fengxian, Shanghai. Mung 15 minute drive saka Shanghai FTA kanggo Heavy Machinery. Pabrik kasebut kalebu area 22000 m2, yaiku area produksi yaiku 11000 m2. Pabrik kasebut nduwe 98 produser profesional lan teknisi rekayasa, lan luwih saka 80 set peralatan produksi, sing paling akeh alat alat CNC. Perusahaan kasebut ngliwati sertifikasi sistem manajemen kualitas internasional ISO 9001: 2015 ing taun 2018. Perusahaan wis suwe melu industri hidrolik lan wis ngalami pirang-pirang taun ing transmisi hidrolik kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi solusi teknologi teknologi hidraulik lengkap.

BALITA

Aktuator Rotary

Aktorator Rotary sukses lulus tes 1 yuta

2017 minangka taun penting kanggo perusahaan kita. Aktorator rotator sing dikembangake dening perusahaan kita wis lulus tes 1 yuta dimuat saka pelanggan asing. Wiwit para pelanggan manca pengin golek produk digawe saka China sing bisa padha karo ...

2020-Bauma Shows

2020-Bauma Shows

[video width="544" height="960" mp4="https://www.coyosh.com/uploads/2.mp4"][/video]
PTC ASIA 2019

PTC ASIA 2019

Perusahaan kita ngajak sampeyan rawuh PTC ASIA 2019 (E3-L6) - 23-26 Oktober 2019 - Shanghai New Int'l Expo Center China