Добредојдовте на нашите веб-страници!

ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

Профил на компанијата

    Ротационен активатор

Machinery Dunke Machinery Co, Ltd, основана во 2004 година, се наоѓа во центарот на градот Фенгенг, Фенгсијан округ, Шангај. Тоа е само 15 минути возење од Шангај FTA за тешки машини. Фабриката зафаќа површина од 22000 м2, од кои производната површина е 11000 м2. Фабриката има 98 професионални производители и инженерски техничари, и повеќе од 80 комплети опрема за производство, од кои повеќето се машински алати за ЦПУ. Компанијата го донесе ISO 9001: 2015 меѓународниот систем за управување со квалитет сертификација во 2018 година. Компанијата веќе долго време се занимава со хидраулична индустрија и акумулира повеќегодишно искуство во хидрауличен пренос за да им обезбеди на клиентите комплетни комплети на решенија за хидраулични технологии.

ВЕСТИ

Ротационен активатор

Ротациониот побудувач успешно ги помина тестовите натоварени 1 милион

2017 година е важна година за нашата компанија. Роторните погони што ги развивме нашата компанија ги поминаа тестираните 1 милион тестирани од странски клиенти. Бидејќи странските клиенти сакаат да добијат кинески производ, кој може да одговара на слични ...

2020-Bauma Shows

2020-Bauma Shows

[video width="544" height="960" mp4="https://www.coyosh.com/uploads/2.mp4"][/video]
PTC ASIA 2019

PTC ASIA 2019

Нашата компанија ве поканува да присуствувате на PTC ASIA 2019 (E3-L6) - 23-26 октомври 2019 година - Shanghai New Int'l Expo Center China