Wilujeng sumping di situs web kami!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    Aktuator Rotary

Shanghai Dunke Mesin Co, Ltd, diadegkeun dina taun 2004, ayana di puseur Kota Fengcheng, Kacamatan Fengxian, Shanghai. Éta ngan ukur 15-menit ti drive FTA Shanghai pikeun Mesin Heavy. Pabrikna nyertakeun luas 22000 m2, anu legana produksi mangrupikeun 11000 m2. Pabrikna ngagaduhan 98 produsén profésional sareng teknisi rékayasa, sareng langkung ti 80 sét alat produksi, anu kalebet alat mesin CNC. Perusahaan ngalangkungan ISO 9001: 2015 sertifikasi sistem manajemén kualitas internasional taun 2018. Pausahaan parantos lami kalibet dina industri hidraulik sareng parantos akumulasi sababaraha taun dina pangiriman hidrolik kanggo nyayogikeun para nasabah sareng nyetél solusi téknologi hidraulik.

BALONG

Aktuator Rotary

Aktorator Rotary suksés ngalangkungan 1 juta tés dimuat

2017 mangrupikeun taun penting pikeun perusahaan kami. Aktuari rotatif anu dikembangkeun ku perusahaan kami parantos ngalangkungan 1 juta uji sarat ku konsumén asing. Kusabab konsumén asing hoyong meunang produk buatan cina anu tiasa cocog sareng ...

2020-Bauma Shows

2020-Bauma Shows

[video width="544" height="960" mp4="https://www.coyosh.com/uploads/2.mp4"][/video]
PTC ASIA 2019

PTC ASIA 2019

Perusahaan kami ngajak anjeun hadir PTC ASIA 2019 (E3-L6) - 23-26 Oktober 2019 - Shanghai New Int'l Expo Center China